Könyvelőiroda

A Sellő Kft. tájékoztatja minden régi és leendő új Ügyfelét, hogy 2011-től újraindítja könyvelőirodai tevékenységét. Regisztrált, gyakorlattal rendelkező mérlegképes könyvelő januártól várja újonnan alakuló és már működő egyéni vállalkozók és társaságok érdeklődését.

Főbb tevékenységek:

  • Teljes körű könyvvezetés, adóbevallás, bér és munkaügyi ügyintézés, elszámolás, bevallás.
  • Bérszámfejtés, munkaügy, havi bevallások (TB, magánnyugdíj, ki-, és bejelentés, kilépő papírok elkészítése, stb.)
  • Magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallása.

Árak:

Az árak nem a vállalkozás bevételei alapján, hanem a feldolgozandó anyag mennyiségétől függenek. A könyvelési díjak minden esetben egyedileg, az ügyfelekkel egyeztetve kerülnek kialakításra. A könyvelési díj tartalmazza a bizonylatok feldolgozását, ha szükséges adó, illetve egyéb tanácsadást, a kapcsolattartást, az adóval kapcsolatos változásokról történő tájékoztatást, nyilvántartások vezetését, kötelező statisztika elkészítését, a könyvelésből lekérdezhető bármely kimutatás elkészítését. Havi, negyedéves, éves áfa, járulékok bevallását, illetve a fizetési kötelezettségekről történő értesítést.

Az év végi bevallások (társasági adó, beszámoló, kiegészítő melléklet, üzleti jelentés) elkészítésének díjazása külön megállapodás alapján.

A könyvelési díj nem tartalmazza a posta költséget, a felhasznált nyomtatványok, lemezek, fénymásolás árát, hitel kérelmek, pályázatok készítését.

További információk:

Paál Krisztina könyvelő, tel.: +3620-5364966