Cégismertető

A SELLŐ Dán-Magyar Kereskedelmi Kft. 1990. november 1-én alakult. Kezdetben magyar-dán érdekeltségű, jelenleg kizárólag magyar tulajdonban lévő cég.

1990 és 2006 között fő tevékenységünk az ALASKA , KIMEX, BASTA CAR CARE dán gyárak által gyártott autóápolási termékcsaládok, valamint a ROULUNDS és TRIDON gyár felszerelési termékeinek nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítése volt. Az általunk forgalmazott eredeti dán termékek ALASKA, BASTA és ROULUNDS néven voltak forgalomban. Kiemelt termékünk a Swedol motorkezelő anyag és az Alaska Téli szélvédőmosó folyadék volt. A termékeket a legnagyobb magyar töltőállomás hálózatok forgalmazták. 2005-től Q8 kenőanyagokat is forgalmaztunk.

A cég 2002 tavaszán bővítette tevékenységét papír, írószer, nyomtatvány, közületi és háztartási papíráruk kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával. Ez a tevékenység jelenleg a cég fő profilja. Ügyfeleink között önkormányzatok, iskolák, óvodák, cégek, társas- és magánvállalkozások is megtalálhatóak, Siófok 30-50 km-es vonzáskörzetében.

A cég elnevezése 2017. január 5-től Sellő Dán-Magyar Kereskedelmi Kft.-ről SELLŐ Papír-Írószer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-re változott.

A termékekről további információkat, kis- és nagykereskedelmi árlistáinkat, szállítási feltételeket kérje telefonon vagy e-mail-ben. Várjuk jelentkezését!